someonenew.blogg.se

Hej! Är en tjej på 15 år och älskar hästar, Älskar att fota och sjunga! Ah de var väl lite om mig. Hoppas ni gillar min bolgg och läser de! <3

jag är smart *host*

Publicerad 2013-02-28 20:29:34 i

JAG KOM PRECIS PÅ ATT JAG LEVER OCH ATT JORDEN INTE GICK UNDER 2012 SHIT SMART ASSÅ! haha men iallafall sitter och spelar massa skit och snackar med folk och typ kollar tv! men iallafall så bloggar ja kansje inte mer ikväll ja får la se hur de blie men aja

ha de bra puss! <3



PATETISKT

Publicerad 2013-02-28 17:55:28 i

Personer som är så sjukt patetiska skulle ja kunna garva sönder på, när livet går rätt måste man verka bra men såfort de gått fel raderar man bort allt som hänt! HA PATETISKT...

Men de var inte de inlägget skulle handla om!

idag har jag varit i skolan och de var en riktigt chill dag hade vikarie på 1:a lektionen då vi hade NO den lektionen var as chill, sen hade vi mentorsrid då man satt och snackade typ hela tiden sen lunch sen spanska då vi hade nationellt prov hoppas de gick bra, sen hade vi bara matte och satt o lyssnade på trams lärare as chill sen hade ja bara MI samtal efter skolan i 5 min sen deog ja hem!

Sen dess har ja bara chillat tagit de lungt osså, men måste plugga engelska sen för har 25 glosor tills imon!

så bloggar mer sen pussohej!<3



SKYPE

Publicerad 2013-02-27 20:00:36 i Allmänt,

Idag efter skolan har ja pluggat och nyss käkade ja pizza och nu snackar ja skype med johanna men ska snart gå och duscha och så!
 
Men ialla fall imon väntar nationellt prov i spanska usch och fy verkligen hatar np!
 
Men ialla fall bloggar mer senare!
 
PUSSoHEJ!

SKOLAN!

Publicerad 2013-02-27 13:46:11 i Allmänt,

Sitter i skolan och har Data IT men innan de hade vi SO, svenska och engelska och nu om 20min slutar denna lektionen och då så har jag spanska sen slutar jag och då drar jag hem och pluggar antar ja!
 
Men ja bloggar mer senare!
 
 
PUSSoHEJ!

KVÄLL-TRÖTT

Publicerad 2013-02-26 20:14:27 i

var ute och gick en sväng med hundisarna innan kallt. -7 grader och sen när ja kom in igen tog jag en varm dusch och nu precia hr jag käkat och ska aldeless strax läsa igenom svenskan eftersom jag har svensk prov imon.

men jag tror jag bloggar senare!

puss hej<3




DAGEN- TISDAG! <3

Publicerad 2013-02-26 18:08:01 i Allmänt,

VArt i skolan idag hade först SO i ungefär 2 timmar sen hade vi idrott men då skulle vi bara gåen promenad men som vanligt ingen som går den, haha men sen hade vi 3 timmars lång lunch och dessutom var de äklig mat, men iallafall sen hade vi Matte en stund se slutade jag 13:55 så då tog ja bussen hem. sen dess har ja vart med mamma och handlat och ah typ inget mer.
 
Var ute och fotade nyss för himlen var verkligen jätte fin!
Bilderna kommer i ett annart inlägg!
 
PUSSoHEJ!
 
 
 
 

badat i -1 grad

Publicerad 2013-02-25 21:46:26 i

var somsagt och badade i isvak innan tvekade länge innan jag vågade hoppa i men sen hoppade jag i 2 gånger och tillomed doppade håret :o riktigt gött, sen så bastade vi ju oxå!

men iallafall nu har ja vart hemma ett tag och har tagit en varm dusch och käkat så nu ska ja ta och sova om en stund för blev riktigt trött av att bada ;) haha men vi hörs imon


puss o hej!



hemma :-)

Publicerad 2013-02-25 16:48:18 i

kom hem från skolan för ungefär en timma sen eller så hade lektionerna, svenska, hkk lunch, no och syslöjd. fick på hkk provet och fick ert B och på syslöjden fick ja reda på vad ja fick för betyg på min tröja jag sytt och fick ett B där med! ganska nöjd faktisk :-)
men ialla fall ska ja snart ta och fixa mig för vid 6 drar jag till elit där vi ska bada i ett is vak, kommer dööööö..

men ja bloggar mer senare!

puss hej <3

MÅNDAG MORGON OCH SKOLA.....

Publicerad 2013-02-25 07:19:10 i

Blev inget mer inlägg igår kväll eftersom ja råkade somna, men ialla fall så ska ja dra ner till bussen nu så ja bloggar mer när ja kommer hem!

puss hej

rubrik skulle det vara här ja...

Publicerad 2013-02-24 20:21:43 i

var ute och gick en sväng med mamma och hundarna innan sen tog ja en dusvh o nyss kollade ja ponnyakuten och nu kollar jag på så ska det låta.
ikväll blir det att sova tidigt eftersom ja ska till skolan imon usch.... verkligen inte taggad för en vecka i skolan igen... men de kan ja inte göra nått åt utan får bita ihopp helt enkelt..

men iallafall ja bloggar mer sen..



DETTA ÄR TYP JAG IDAG, ÄR SÅ TRÖTT..

KOMMENTAR!

Publicerad 2013-02-24 19:13:44 i

fick en kommentar i fredags som ja tänkte svara på nu!



När jag valde gymnasium nu för några veckor sedan så valde jag som 1: Barn och fritid på JB 2: Barn och fritid på Sanda 3: Hästskötare på Tenhults naturbruksgymnasium.
Det var mina val men har planer på att välja om och göra lite ändringar här och där. Men mitt första val är säkert de kommer ja inte ändra :)

Tack så mycket för kommentaren och fortsätt gärna att kommentera, ALLTID roligt!

Gårdagens Inköp!

Publicerad 2013-02-24 16:32:02 i Allmänt,

Här kommer bilderna på mina inköpp från igår!
 
Halsband och ring från Ur&penn
 
Tröja från HM
Keps från New yorker!
 
kepsen kom med lite random bara för ja och amanda ska leka lite badass!
 
PUSS HEJ
 
 

Söndag!

Publicerad 2013-02-24 16:22:26 i Allmänt,

Amanda sov ju somsagt hos mig inatt, vi vaknade runt 9 tiden nått sen har vi typ bara degat oss igenom dagen haha alltså inte hänt ett skit typ. men hon drog hem för ett tag sen och nu har ja precis ätit och sitter just nu och lyssnar på musik, men ska ta och öva till mitt mopedkörkort!
 
Men ja lovade ju ett inlägg med bilder på vad ja köpte igår när ja var i stan så de kommer i ett inlägg direkt efter nu!
 
Men Vi hörs!
 
PUSSoHEJ!
 
 

hemma igen!!

Publicerad 2013-02-23 19:38:02 i

vart i stan idag somsagt va, riktigt kul, men tänkte göra ett inlägg lite senare med bilder på allt ja köpte.
ja och amanda sitter ju hemma hos mig o väntar på att melo ska börja.

men som sagt kommer ett inlägg senare!<3

lördag!

Publicerad 2013-02-23 12:00:35 i

ska snart dra mig ner mot bussen för att åka in till stan med Amanda och kolla runt lite och käka och bara ha de allmänt trevligt tänkte vi. Efter stan drar vi hem till mig och kollar melodifestivalen, måste ju ha utkik efter om ja ser johanna som är i malmö och ska kolla live så att säga :) men jag bloggar väl mer när ja kommer hem antar ja!

ha en bra lördag så hörs vi sen!

PussoHej!




FREDAG.

Publicerad 2013-02-23 00:28:41 i

kom nyss hem från tonår, vi var iväg till hovslätts kyrka på en lovsångd kväll eller vad man säger, först var de gudstjänst med ett riktigt bra lovsångsband och riktigt bra predikan måste ja säga, sen var de fika och "konsert" med en grupp som heter puro , ganska bra faktiskt... Riktigt trevlig kväll måste ja säga :-)

men annars har dagen tillbringats i skolan och där hände inget specielt faktiskt.
men nu ligger ja nerbäddad i min säng och funderar på att sova eller nått för är ganska trött


så vi hörs helt enkelt imon!


man får sina tankeställare.....







TRÖT SOM FEAN!

Publicerad 2013-02-21 20:40:14 i

ligger typ i sängen och halvsover och spelar spel... NOLIFER.SE typ men de e fint! ja tror seriöst ja kommer somna snart, men vill verkligen inte de för då kommer ja vakna ikväll/inatt och va jätte pigg... o de e så jobbigt.
men iallafall vet inte vad ja ska blogga om så vi hörs väl ngn annan gång!


PUSSoHEJ





Dagen!

Publicerad 2013-02-21 16:01:43 i Allmänt,

Glömde/han inte blogga imorse men iallafall dagen var väl bra men inte som förväntan,
skulle ju som sagt åka skidor men amanda hade ont i sitt ben och kunde inte åka så då slapp vi åka eftersom ja inte ville åka själv. så ví fick åka hem så vi började vid 9 och slutade halv 10 ganska chill.
 
men ändå väldigt surt eftersom ja var väldigt taggad på att¨åka skidor, men ska förhoppnings vis åka i helgen! :D
men kom inte hem förrens vid strax innan 14 men de e ändå gött.
så sen ja kom hem har ja vvart duktig jag har städat mitt rum och med de menar ja plockat iårdning,dammat,damsugitoch torkat golvet! :D STOLT haha men nån gång måste de ju göras och innan så var de ganska lortigt faktiskt haha men nu ska ja skriva min spanska uppgift, som ska handla om en resa!
 
Men ja bloggar mer senare!
 
 
PUSSoHEJ
 
 
 

DÅLIG UPPDATERING....

Publicerad 2013-02-20 22:26:00 i

Hej, dålig uppdatering nu det senaste, men iallafall så var det skola idag hände inget specielt, men efter skolan drog jag och johanna oss upp till A6 och kollade runt lite och så käkade vi oxå, grisar som vi är :-)
men sen missade ja precis bussen med 1 min så då hängde ja med johanna hem typ 20 min innan nästa buss gick, så tog ja den hem.

nu när ja var hemma har ja snackat en stud skype, hjälpt pappa duschat och spelat haha.

men nu funderar jag på att sova nu aldeles strax för imon väntar en dag i skidbacken med skolan och de ska bli riktigt nice! men måste sova så ja har energi imorgon!

men eftersom ja börjar 9 imon kanske ja orkar slänga in ett inlägg innan jag åker!

men vi hörs

pussohej!!



hellooo

Publicerad 2013-02-18 18:06:18 i

skolan var väl helt ok, hade kunnat vara bättre. hade iallafall provmatlagning idag gick bra hoppas på bra betyg med, men sen hände väl inte något specielt, men nu har ja vart hemma ett tag, men drar mig upp mot lekeryd till elit ovh sen vidare där ifrån upp till stallet för att rida. men ni får ha de så bra sålänge så bloggar ja mer sen.


pussohej

btw ni får lite bilder bara för ja har tråkigt







skolan..

Publicerad 2013-02-18 07:17:11 i

drar mig mot skolan nu om en stund, imånte alls taggad SKIT TRÖTT men de får väl funka de oxå men men bloggar mer när ja kommer hem från skolan!


puss hej

godnatt

Publicerad 2013-02-17 22:26:45 i

ligger i min säng och lyssnar musik och tänker, alltid gött men ska ta och sova aldeles strax tror ja, så ja bloggar mer imon!


puss o godnatt

skola imon igen....

Publicerad 2013-02-17 21:15:49 i

var somsagt i stan med mamma o bror min innan sen när vi kom hem kollade jag ett avsnitt på andra avenyn medans mamma lagade mat, sen åt ja o kollade sen på ponnyakuten och sen har ja snackat med johanna en stund, lite planer in för sommaren, kommer bli så sjukt nice!
men nu sitter jag och kollar på spårlöst med mamma och pappa.

men ska nog om en stund gå och försöka sova eftersom ja måste upp tidigt till skolan!


men ja bloggar mer senare!


pussohej

söndag...

Publicerad 2013-02-17 13:24:13 i

vaknade vid 11 tiden idag, och sen dess har ja inte gjort så mycket men om en liten stund drar ja till stan med mamma och broshan, så nu ska ja ta och fixa mig så bloggar jag mer när ja kommer hem!

pussohej

MELLO!

Publicerad 2013-02-16 20:31:50 i Allmänt,

Sitter i min ensamhet framför tv och glor p¨å melodifestivalen! :/ inte de roligaste men men, inte dom roligaste som är med i kväll heller!
 
men ialla fall måste ta och ta tag i mitt bloggande och måste fixa någon som kan fixa en ny header till mig, då ja inte kan allt dehär med HTML koder och så så kan inte göra de men ska fixa de nån da!
 
men ialla fall så ska ja fortsätta kolla nu och så får vi väl se om ja bloggar mer ikväll!
 
PUSSoHEJ!
 

SKIDOR= As NICE <3

Publicerad 2013-02-16 14:34:30 i

somsagt igår var jag och åkte utförsåkning i kyllås med tonår, första gången jag stog på ett par skidor men ja överlevde och är hel och inga brutna ben :) det var nog de roligaste på länge faktiskt, första gg ja åkte ner för backen tog de nog närmare 20 min och ja ramlade 4 gånger men sen nästa gång gick de mycket fortare ner och så ramlade ja ingen mer gång och rästen av kvällen gick de as bra ramlade bara 1 gång i liften :p haha men annars gick det as bra!
sen kom hem runt 00 och då satt ja vid datan i nån timme innan ja somnade, för var helt slut specielt i benen...

men idag blev jag väckt av mamma strax efter 12, och sen dess har jag messt chillat, men var ute och longerade min lilla schettis innan gick jätte bra.
men nu tänkte ja sätta mig och öva till mitt moped kort, så ja kan skriva upp nu snart!

men vi hörs puss hej!




saknar! <3

Hej.

Publicerad 2013-02-15 16:17:05 i Allmänt,

Ska dra och åka slalom skidor med tonår ni ikväll vid 18 får väl se om ja överlever. men bloggar mer nån annan gång <3
 
 

fina vänner

Publicerad 2013-02-14 21:44:04 i

när man mår som dåligast kommer fina vänner hem till än med alla <3 dags fika för att muntra upp en! shit tack älskar er tjejor ni gjorde min dag.

men iallafall mår väldigt dåligt just nu av personliga själ så kommer nog inte vara så mycket uppdatering här just nu, men slänger in ett inlägg när ja har lust nån gång....

puss



ONSDAG!

Publicerad 2013-02-13 14:32:49 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lungt osså, men sen om ungefär 20 min eller nått så kommer mamma hem och då ska vi dra ut i stallet och så men ja tror ja bloggar mer senare!
 
 
PUSS O HEJ! <3
 
 

vaken nu!

Publicerad 2013-02-13 11:30:45 i

vaknade nyss runt 11:15 där nån gång gött att sova ut lite men idag har jag ingen aning om vad som händer.


bloggar mer sen puss

0103

Publicerad 2013-02-13 01:03:55 i Allmänt,

Snackade skype med simon en stund, men nu har ja kollat på ett X antal avsnitt av andra avnenyn så nu tänkte jag ta och sovaaaaaaa, men ja bloggar mer imon!
 
PUSS HEJ GODNATT

tråkigt inlägg

Publicerad 2013-02-12 18:45:31 i Allmänt,

Kollat på några avsnitt av andra avenyn besatt som man är! :P men ialla fall nu gör ja inte så mycket!
 
men nu ska ja bra puss hej! <3
 

MORGON!

Publicerad 2013-02-12 10:30:27 i Allmänt,

Vaknade för en stund sen och nu sitter jag här vid datan och snackar med lite folk på fb och så, men idag händer nog inte så mkt ska nog mest va hemma så ja blir "frisk" eller så.
Men iallafall jag tar och bloggar mer senare idag för kände att detta inlägget inte var så intresant men ah.
 
PUSSoHEJ!
 
 

sportlov!..

Publicerad 2013-02-11 21:14:21 i Allmänt,

Igår var jag ju somsagt hos johanna men sen framåt eftermiddagen hängde hon med mig hem och sov här inatt osså mys, men sen idag har vi bara tagit det allmänt chill osså sen drog hon hem framåt 3 tiden sen dess har jag typ tagit en promenad med min lilla vovve och ah vilat eftersom jag antagligen har fått körtelfeber..... KUL såhär på lovet!
 
Men ialla fall kollade precis på familjen annorlunda, och så messar jag med min älskling som jag saknar nått obeskrivligt mycket eftersom jag inte träffat han på ett tag nu, men ialla fall blir de nog att sova tidigt idag så jag kan friskna till lite.
 
Men om ja inte bloggar mer ikväll gör jag det imon!
 
PUSSoHEJ!
 
 
BTW följ mig på instagram! <3 TACK!
 

TJENARE MANEN!

Publicerad 2013-02-10 14:27:39 i Allmänt,

Idag vaknade man upp hos johanna vid halv 10 tiden sen har vi vart ute och fotat lite och sen för en stund sen var vi ute och lekte i snön med hennes lille bror!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men vi får väl se!
 
Men nu orkar jag inte blogga mer, så bloggar mer senare!
 
PUSSoHEJ!
 
 

JOHANNAS PLACE

Publicerad 2013-02-09 21:57:34 i Allmänt,

Drog hem  till johanna vid halv 9 tiden och sen har vi typ kollat på melodifestivalet men det har ju blivit så sjukt patetiskt säger bara en sak sverige har blivit PINSAMT!
 
Men iallafall så nu sitter vi vid datan och har kul.... ah men iallafall sover hos henne inatt och så men jag bloggar mer senare/imon!
 
PUSS o HEJ
 
 
 

Sportlov <3

Publicerad 2013-02-09 15:36:55 i

det har vart ganska dålig uppdatering men har inte orkat blogga så mycket!
men igår morgon hade jag svenska uppsats i nationella i 4 timmar, jobbigt men de gick ju de med sen hade jag bara två lektioner spanska och teknik sen drog jag hem och på kvällen var jag på tonår och då åkte vi skridskor och efter det satt vi i kyrkan och fikade och snackade osså, sen drog jag hem och gjorde inte så mkt men ah


idag vaknade jag typ vid 10 och sen idag har jag inte gjort ett skit!!! <3 men ah jag bloggar senare <3


puss hej




SKOLAN

Publicerad 2013-02-08 13:41:00 i Allmänt,

Sitter i skolan just nu på teknik jobbar i google sketchup. men ah sen slutar jag halv 3 så då drar jag hem och hittar på något men jag bloggar mer senare innan min lärare kommer på mig hahah men ah 
 
puss hej 

<3

Publicerad 2013-02-07 21:47:36 i

vart i skolan idag, hade först mentorstid,NO, lunch, spanska och sen matte och efter skolan stannade jag kvar i skolan och gjorde färdigt en so.inlämings sak men sen drog jag iallafall ovh träffade simon <3
men ah vi kollade film ossså inte så mycket sen när jag väl kom hem så kollade jag på andra avenyn och sen nu siter jag och snackar skype med simon <3


men ah orkar inte blogga mer nu <3


puss haj

DAGEN!

Publicerad 2013-02-06 19:21:47 i Allmänt,

vaknade med huvudvärk och innan ja han till bussen med så hade ja ont i magen, men tänkte att de kanske satt i för att ja var nervös inför nationella som jah hade i dag 3½ timma långt svenska nationellt, skit trött efter de men kädes ändå ganska bra. Men sen hade jag bara 2 lektioner data it och spanska riktigt chilla lektioner sen drog jag hem för mådde inte så bra och sen dess har jag bara suttit och kollat på massa avsnitt av andra avenyn (BEROENDE= JA) men ah haha nu ska jag väl fortsätt min kväll med att kolla på andra avenyn och messa med min älskling!
 
 
PUSS HEJ!
 
 

DÅLIG UPPDATERING!

Publicerad 2013-02-05 21:38:52 i Allmänt,

Förlåt för dålig uppdatering men har inte riktigt hunnit med. Men igår var jag i skolan och efter det så drog jag och träffade simon, drog hem till honom så kollade film osså, sen typ framåt kvällen kom pappis och hämtade mig så åkte vi derekt till stallet så red jag lektion fick hästen Morgan men ah sen typ drog jag hem och kollade på Andra avenyn avsnitt och sen blev det att sova.
 
Men idag har jag haft skola slutade vid 14 mens en stannade jag och amanda kvar i skolan och jobbade extra med våran uppsats som ska vara inne på fredag :O men ah gick bra bara lite små fix kvar osså men sen tog vi bussen upp till A6 där jag träffade älsklingen <3 gjorde inte så mkt där men alltid trevligt hihi men ah men sen tog jah 20 bussen hem och nu har jag duschat,ätit och kollat på ett andra avenyn avsnitt, men ska nog ta och kolla några avsnitt till nu men sen måste jag sova så jag är pigg imon när jag ska ha 3½ timmars nationellt prov! :O får hoppas det går bra!
 
Men ah nu ska ja fortsätta kolla så bloggar jag mera imon! <3
 
 
PUSS o HEJ! <3
 
 
 

SÖNDAG

Publicerad 2013-02-03 18:53:25 i

Orkade inte blogga mer igår men snackade ju somsagt skype och sen när alla andra sov så kollade jag några fler avsnitt av andra avenyn, helt klart min favorit serrie, men idag vaknade jag och johanna vid 9 tiden men vi var väll inte uppe ur sängen förrens ungefär 10 tiden eller nått sånt, men sen har vi vart ute och gått en promenad med mina hundar eftersom det var så fint väder idag, ossen har vi typ bara tagit det allmänt chill osså! men sem drog hon typ hem framåt 14-15 tiden och när hon drog hem la jag mig och kollade på ännu fler avsnitt av andra avenyn (NÖRD) för hade typ ont i huvudet osså, men ah har pluggat lite oxå, men nu sitter jag iallafall och spelar och kollar på tv, chill :-)

men om en stund kommer pappa hem med pizza, så ska jag tjocka i mig de och så ska jag kolla på ponnyakuten alltid kul att se barn som har problem med sina ponnysar, men man lär väl sig alltid nått med kanske.

men ah jag kan försöka blogga senare igen om jag orkar och kommer ihåg!

PUSS o HEJ<3




HELLOOO!

Publicerad 2013-02-02 21:19:28 i Allmänt,

Idag har man inte gjort så mkt, men typ på eftermiddagen nån gång kom johanna osså har vi inte gjort så mkt, kollat melodifestivalen och det sög inga bra låtar! :( men ah nu ska vi kolla på andra avenyn och sen snacka skype med min älskling hoppas jag !
 
Men jah bloggar senare! <3
 
 
PUSS o HEJ! <3
 
 

LÖRDAG 2/2- 2013

Publicerad 2013-02-02 11:10:11 i Allmänt,

vakanade ungefär vid 9 tiden idag TIDIGT men aja, har inte gjort så mkt hjälpt pappa med lite saker och ah mest chillat osså!
 
Vet inte riktigt vad som händer idag än får la se vad dagen har att erbjuda osså! En sak som är säker iallafall är att det blir att se på Melodifestivalen 2013 ikväll! :D
 
Men ah nu sitter jag och lyssnar musik och sjunger osså! :P men jag bloggar mer senare för vet inte riktigt vad jag ska blogga om!
 
PUSS o HEJ <3
 

1 Månad

Publicerad 2013-02-01 19:51:19 i

1 månad men älsklingen idag!

De firar vi med genom att sitta hemma hoss mig och kolla film och bara ha det allmänt mysigt <3





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela